Drukwerk

Wilt u uw drukwerk uit handen geven, bijvoorbeeld voor u visitekaartjes of u een huisstijl wilt laten ontwerpen? Start & Coaching is u hier graag mee van dienst, uiteraard op professionele wijze. Wij kunnen een totaal nieuwe huisstijl voor u ontwerpen, maar daarnaast zorgen we ook voor het  drukken van visitekaartjes, briefpapier of posters. Het complete proces kunt u uit handen geven. Wij werken samen met betrouwbare partners, iets wat u terugziet in het drukwerk dat u van ons ontvangt.

Papier naar uw wens

Wij maken standaard gebruik van Full Color, een internationaal gestandaardiseerde kleurensetting.  U heeft de keuze uit verschillende soorten papier, zodat u bijvoorbeeld uw visitekaartjes op  300 grams papier kunt laten drukken. Verder zorgen we er voor dat het drukwerk optimaal aansluit op uw wensen.

Ontwerp van drukwerk

Wilt u het drukwerk professioneel laten ontwerpen? Ook daar kan Start & Coaching u op een uitstekende manier mee van dienst zijn. Wilt u een visitekaartje of een poster laten ontwerpen,
of bent u op zoek naar een complete huisstijl? Wij kunnen op basis van uw ontwerp zorgen voor een professionele aanpassing, of voor een ontwerp op basis van uw wensen. Uiteraard kunnen we u ook helpen uw ontwerp(en) te laten voldoen aan de minimale aanleverspecificaties.

Kant-en-klaar afgeleverd

Kunt u ons uw ontwerp in de juiste specificaties aanleveren? Dan kunnen we u tegen een scherp tarief van dienst zijn met drukwerk en krijgt u dit na productie kant-en-klaar bij u thuis of op de zaak afgeleverd. Heeft u een vraag over drukwerk in het algemeen, of over visitekaartjes of een huisstijl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.