Sta eens stil bij je succes.

proosten

Sta aan het einde van het jaar eens stil bij je succes!  Voor vele ondernemers ook weer de tijd om de balans op te maken van zijn of haar onderneming. Hoe is het in het afgelopen jaar gegaan? Blijf ik door op deze succesvolle manier of ga ik mijn werkwijze wijzigen.

Gun jezelf een moment van bezinning over de werkwijze van je onderneming. Deel je succes met anderen. Pas hier en daar je werkwijze aan maar ga vooral door om succesvol te ondernemen. Voor Start&Coaching-totaal is het succes een feit. Ik maak aan het einde van het jaar letterlijk mijn balans op en de cijfers zien er gunstig uit dit jaar. Even een moment van rust, terugkijkend op een roerig jaar in alle opzichten. Sommige zaken blijven bij het oude en het nieuwe jaar start ik op met nieuwe uitdagingen. Tijd om stil te blijven staan heb ik niet, dit zit ook niet in me.. Succes is een momentopname dat realiseer ik me als geen ander.

Zo laat ik het succes voor wat het is, wetende dat elke dag mij weer iets nieuws brengt. Hopelijk net zo positief als het afgelopen jaar.

Zullen we weer afsluiten met champagne en oliebollen.. ? Laten we toosten op het nieuwe jaar!!

Namens Start&Coaching-Totaal PROOST…en een succesvol 2016

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>