Diensten

Mijn werkervaring biedt een uitstekende basis in sociale dienstverlening en financiën, waardoor ik u daar uitstekend mee van dienst kan zijn. Ik bezit de ideale mix van kennis, expertise en ervaring, om u als startende ondernemer bij te staan. Bent u op zoek naar hulp op het gebied van administratie, coaching of zoekt u een budgetcoach? Dit lijken verschillende werkterreinen, maar ze vertonen een belangrijke mate van overlap. Zodra uw financiële huishouding binnen de onderneming op orde is zal u merken dat ook de overige onderdelen soepeler verlopen.

Zelfstandige zonder personeel

Wij richten ons vooral op de ZZP’er, de zelfstandige zonder personeel, of de zelfstandig professional. Dit vormt in Nederland de grootste groep ondernemers, waar wij bovendien de meeste starters vinden. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het starten van een dergelijke onderneming, waardoor u kunt rekenen op een passende dienstverlening. Zodat u zich voor de volle 100 procent kan focussen op uw onderneming.

Samenwerking

Start&Coaching-Totaal gaat de samenwerking graag met u aan. Bent u ZZP’er en kunt u wat hulp gebruiken? Wij houden onze doelstellingen altijd in het achterhoofd en zorgen voor vertrouwen naar u als zelfstandige, maar ook in een goede opbouw van uw onderneming. We werken met vertrouwelijke informatie en gaan daar dan ook op de juiste manier mee om. Wij hanteren de volgende kernwaarden binnen al onze diensten:

  • Vertrouwelijk en integer
  • Transparant
  • Maatwerk
  • Privacy

LinkPartners:

Op de volgende site’s zijn wij te vinden:

http://www.administratiekantoor-info.nl/etten-leur-rucphen-zundert

“www.in-ettenleur.nl” (online platform ontwikkeld door Imexa en Buurtvereningen)