Startersbegeleiding

Als ondernemer gaat u van start met een idee, maar hoe brengt u dat op de juiste manier tot uitvoering? Wij maken het idee dat u heeft tot de rode draad van uw onderneming, dat we gaandeweg eventueel kunnen wijzigen, bijschaven of verder uitbreiden. Bent u een excellente timmerman, kapper of schilder? Dan vormt dat een goede basis om ZZP’er te worden.

Houd er echter rekening mee dat een ZZP’er meer nodig heeft dan alleen vakkennis. Kunt u netwerken, klanten werven, promotie maken, factureren en een administratie bijhouden? Dit vormen slechts enkele van de elementen waar we u meer over leren binnen de startersbegeleiding. Wij zorgen ervoor dat u goed op de hoogte bent van de stappen die u dient te zetten en de begeleiding die u nodig heeft om dit succesvol te doen.

“Stop met denken en start met doen”

Onze coaching is gebouwd op integriteit en een persoonlijke aanpak. Wij stimuleren u om te ontdekken waar uw ambities en kwaliteiten liggen, om uw talenten uit te bouwen en succesvol te kunnen ondernemen. Binnen de startersbegeleiding helpen we u uiteindelijk zelf verantwoordelijkheid te nemen en optimaal te ondernemen.

Persoonlijke en intensieve begeleiding

Het zelfstandig ondernemerschap biedt prachtige kansen en uitdagingen, maar vraagt ook om een goede startersbegeleiding. Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding, waarmee we u zelfvertrouwen en zelfdiscipline bijbrengen, naast het belangrijke zelfinzicht. Dankzij deze drie kernkwaliteiten behoort u uiteindelijk niet bij de 45% van de startende ondernemers die de zelfstandigheid uiteindelijk weer vaarwel zeggen.

In plaats daarvan zorgt u er met onze persoonlijke en intensieve begeleiding voor dat u effectief kunt werken aan uw kwaliteiten als ondernemer. Geef zelf uw wensen en behoeften aan, zodat we de startersbegeleiding hierop kunnen aanpassen en samen kunnen werken aan uw ondernemersplan. Wij lopen dit van A tot Z met u door, om het volledig naar uw wens aan te passen en uit te werken.

Daarnaast besteden we binnen de startersbegeleiding veel aandacht aan verkoop en marketing, twee essentiële onderdelen van het ondernemerschap. U zorgt er daarmee voor dat u voldoende klanten weet te benaderen, om een omzet te draaien die u in staat stelt in uw levensonderhoud te voorzien. We gaan hierbij uiteraard vertrouwelijk te werk en zullen alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk op weg te helpen.

“Alleen gaat u misschien sneller, maar samen komen we verder”

Hoe wordt en blijft mijn onderneming succesvol?

U bent uw onderneming gestart, hoe kunt u nu verder? Het wordt tijd om te netwerken, te verkopen, produceren en klanten te binden. Hoe maakt u de slag naar professionaliteit en hoge kwaliteit? Start & Coaching kan u helpen en stimuleren, om van uw onderneming een succes te maken. Op basis van enkele gesprekken per kwartaal geven we waardevolle feedback en zorgen we voor de juiste ondersteuning. Hoe gaat u om met tegenvallers en zit er voldoende toekomst in uw onderneming? Wij helpen u met de startersbegeleiding op tijd bij te sturen en er altijd het maximale uit te halen!