Bespaar Totaal Plan

Wilt u zakelijk of persoonlijk op de kosten besparen? Maak dan gebruik van ons Bespaar Totaal Plan. Wij garanderen u een besparing op de kosten en bieden dit op basis van ‘no cure, no pay’ aan. Vindt er geen besparing plaats? Dan brengen wij u niets in rekening! Met een kleine investering vanaf slechtst € 75,- kan de besparing oplopen tot enkele honderden euro’s op jaarbasis per gezin of huishouden. Toch wel iets om in deze tijd aan te denken.

Waarom besparen?DSC02771

Wilt u graag geld overhouden voor een leuke vakantie, wilt u een keer een stedentrip maken of komt er een uitgave aan waarvoor u geld opzij wilt leggen? U kunt om tal van verschillende redenen besparen, iets waar wij u met het Bespaar Totaal Plan goed mee kunnen helpen. Geld sparen is altijd voordeliger dan geld lenen, waardoor het een goed idee is om kosten zoals die voor een huwelijk, vakantie of complete verbouwing zelf te financieren. U bespaart daarmee niet alleen de rente,  u zorgt er ook voor dat u niet te maken krijgt met hoge maandelijkse aflossingen. In plaats daarvan helpen wij u te besparen om maandelijks geld over te houden en dit apart te zetten.

Wist u bijvoorbeeld dat rood staan op uw privérekening tot 15% rente per jaar kan kosten? Dankzij het Bespaar Totaal Plan kunt u dit voorkomen, waardoor u niet langer te maken krijgt met schrikbarend hoge rentetarieven. Wij kunnen voor u alle verborgen kosten inzichtelijk maken en zorgen wij er bij Start&Coaching-Totaal voor dat u aan het eind van de maand geld opzij kunt zetten.

Onze werkwijze

Wij lopen samen met u al uw dagelijkse kosten door en vullen deze online in via het Bespaar Totaal Plan. Wij zorgen voor persoonlijk contact en een benadering op basis van uw situatie. Iedere persoon is uniek en ieder gezin zit anders in elkaar. Gemiddeld helpen wij onze klanten tot honderden euro’s per jaar te besparen, waardoor het de moeite meer dan waard is deel te nemen aan het Bespaar Totaal Plan. U kunt het plan binnen enkele minuten invullen en dankzij onze hulp kan dat u honderden euro’s per jaar opleveren. Laat dit geld niet liggen…en start nu direct met bespaar totaal.

Direct van start met het Budget/Bespaar Totaal plan, of eerst meer informatie ontvangen? Wij horen graag van u!